Rautakaupassa työskenneellä Jari Vierikolla oli tarkat kriteerit ja vahvaa tietämystä liittyen ikkunaremontteihin. Ainola Ikkunoiden toiminta kuitenkin vakuutti asiantuntevan asiakkaan, ja ikkunaremonttiin päätettiin ryhtyä. Vierikkojen kotitalon kaikki 16 ikkunaa vaihdettiin uudempiin.

Vierikoiden vuonna 1982 rakennetussa kotitalossa oli alkuperäiset, nelinkertaiset ikkunat, jotka eristivät hyvin edelleen. Ikkunoiden käytettävyys ja ulkonäkö eivät kuitenkaan olleet enää Jarin ja Mairen mieleen, joten remontti oli ajankohtainen.

Vanhat ikkunat olivat edelleen tiiviit, ja niiden äänieristys oli hyvä. Pestäviä pintoja oli kuitenkin 128, ja huono aukeavuus ja hankalat lukot risoivat”, Maire muistelee.

Huolellinen suunnittelutyö johtaa hyvään lopputulokseen

Jari ja Maire olivat varautuneet ikkunaremonttiin. Päätös remontista oli lopulta helppo tehdä, kun Ainola Ikkunoiden kanssa kaikki hintaa myöten sopi raameihin.

Kotiin tulevia myyjiä on monenlaisia. Ainola Ikkunoiden edustaja oli luotettava eikä puhunut yhtään pehmeitä. Minulla oli itselläni tietoa, minkälaisesta tuotteesta ja projektista on kysymys, joten osasin arvioida tilannetta”, Jari selventää.

Remontti alkoi huolellisella suunnittelulla. Ainola Ikkunoiden edustaja ja Vierikot tekivät yhdessä valintoja liittyen esimerkiksi ikkunoiden kätisyyksiin, saranoihin ja väreihin. Suunnittelutyö saa Vierikoilta kiitosta.

Kaikki ratkaisut ovat fiksuja ja onnistuneita. Vanhojen lastulevyreunojen sijaan päätettiin asentaa listat, ja se todella toimii.

”Kotitalo tuntuu päässeen uudelle aikakaudelle”

Suunnittelun lisäksi myös asentajien työskentely oli Mairen ja Jarin mukaan loistavaa. Asentajat käyttäytyivät hyvin ja kohteliaasti, ja työ eteni nopeasti. Ikkunoita asennettiin kaiken kaikkiaan 16, joista osa oli toisessa kerroksessa. Varsinainen prosessi kesti 2,5 päivää.

Remontti tapahtui hirvittävän nopeasti ja hyvin. Asentajat olivat ahkeria, ja työnjälki on erinomaista. Remontin tuloksena kotitalo tuntuu päässeen ihan uudelle aikakaudelle, ja olen siihen todella tyytyväinen”, Maire kiittää.

Haluatko todeta itse ikkunaremonttimme toimivuuden? Pyydä meiltä maksuton arviokäynti!

Categories: kokemuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *