Leena ja Pekka Tiihonen asuvat omakotitalossaan Mikkelin Laajaharjussa. Pariskunta on asunut talossa jo vuodesta 1982, ja he ovat sen ensimmäiset asukkaat. Vuosikymmenet palvelleessa talossa ikkunaremontti alkoi tuntua ajankohtaiselta. Tiihosten seuratessa naapuritalossa tehtävää, vastaavanlaista remonttia työn tekeminen ja sen lopputulos vakuuttivat.

Ikkunaremontti oli jo pitkään ollut tapetilla, kun Leena-vaimoni oli puhunut, että haluaisi valkoiset ikkunat. Lisäksi entiset ikkunat olivat hankalat, kun hakasysteemien avaamiseen tarvitsi välillä jopa vasaraa”, Pekka avaa lähtötilannetta.

Tiihosten kotitaloon vaihdettiin kaiken kaikkiaan kaikki 14 ikkunaa. Niistä 13 on avattavia ja yksi kiinteä ikkuna. Vanhat ikkunat olivat sävyltään tummanruskeat; uudet sisältä valkoiset ja ulkoa ruskeat.

Työ tapahtui nopeasti ja kätevästi

Prosessi lähti liikkeelle, kun Tiihoset kävivät katsomassa naapurissa tehtävää ikkunaremonttia. Työ näytti tapahtuvan näppärästi ja kätevästi, ja sen jälki oli erinomaista. Naapureiden kokemuksesta vakuuttuneina Tiihoset ottivat itsekin yhteyttä Ainola Ikkunoihin.

Yhteydenoton ja myyntikäynnin seurauksena päädyimme sitten sopimukseen. Ratkaisut suunniteltiin yhdessä, ja pian meillä oli remontti käynnissä”, Pekka kertoo.

Asentajat tekivät työnsä nopeasti ja siististi, enkä vierestä seuratessa voinut kuin ihmetellä. Miehet olivat päteviä ja toivat omat matotkin mukanaan suojausta varten. Tuskin kukaan olisi voinut viedä projektia paremmin läpi.”

Lopputulos miellyttää talon asukkaita

Tiihosten kotitalo on nyt huomattavasti entistä valoisampi, ja uusia listoja ja maalipintoja on mukava katsoa. Asukkaiden mukaan projektia ei olisi voinut paremmin suorittaa, ja remontin arvosanaksi Tiihoset antaisivat 10+.

Asennus tapahtui erinomaisesti, ja kaikki meni niin nappiin kuin voi mennä. Mitään moitittavaa ei ole, ja suosittelen Ainola Ikkunoita ehdottomasti muillekin.

Haluatko todeta itse ikkunaremonttimme toimivuuden? Pyydä meiltä maksuton arviokäynti!

Categories: kokemuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *