Mittaus ja arviointi

Aluksi asiantuntijamme arvioi yhdessä kotisi ikkunoiden ja ovien vaihtotarpeen. Jos remontti on ajankohtainen, saat edustajaltamme heti tarjouksen uusista ikkunoista ja ovista juuri kotisi parhaaksi soveltuvilla tuotteilla ja lisävarusteila.

Arviokäynti tai tarjous eivät maksa mitään, eivätkä sido sinua mihinkään.

Kirjallinen sopimus

Teemme remontista aina kirjallisen ja selkeän sopimuksen. Sopimukseen kirjataan mm. toimitussisältö, hinta, toimitusaika ja takuut.  Ainola-Ikkunoiden toimintamalli  perustuu asiakastyytyväisyyteen sekä luotettavaan palvelukonseptiin.

Asennus

Uudet ikkunat ja ovet on helpointa ja turvallisinta hankkia asennettuna. Kokeneilta asentajilta työ sujuu jouhevasti ja siististi, ja pääset nopeasti nauttimaan kotisi uudesta ilmeestä. Asentajamme ovat ikkuna-alan ammattilaisia, ja myönnämme heidän työlleen 5 vuoden takuun. Lajittelemme ja kierrätämme kaikki asennuksessa syntyvät jätteet.

  1. Asennuksen alussa tehdään tarvittavat suojaukset ja irroitetaan vanhat tuotteet
  2. Ikkuna-aukko siistitään ja sen jälkeen kiinnitetään uudet tuotteet
  3. Ikkunan ja seinän väli eristetään ja asennetaan uudet sisälistat.
  4. Ulkopuolelle asennetaan vesipellit ja kiinnitetään ympäryslaudat tai pellit
  5. Lopuksi työympäristö siistitään ja suoritetaan asiakkaan kanssa lopputarkastus.

Ainola rahoitus

Järjestämme Ikkuna-ja oviremonttiin joustavan remonttirahoituksen. Voit itse määritellä, kuinka paljon haluat maksaa kuukaudessa minimierän ja loppusumman väliltä. Sinun ei tarvitse käydä erikseen pankissa, eikä  etsiä remonttirahoitukselle takaajia. Remonttirahoituksen ensimmäinen erä tulee maksuun vasta asennuksen valmistumisen jälkeen. Lyhennyspäivä voidaan määritellä sinulle sopivaksi. Remonttirahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia.

Takuu


Ainola Ikkunoiden tuotteilla on jopa 10 vuoden takuu. Takuu kattaa tuotteiden materiaaleissa ja valmistuksessa ilmenevät puutteet. Lisäksi myönnämme asennustyöllemme 5 vuoden takuun. Ainola edustaja erittelee sinulle tarjousvaiheessa tuotekohtaiset takuut.

Kotitalousvähennys

Nyt ikkuna- ja oviremontti todella kannattaa: saat 50% työn hinnasta takaisin verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Maksimivähennys on 2400 €/hlö eli pariskunta voi saada yhteensä jopa 4800 € työn hinnasta takaisin. Ainola Ikkunoiden edustaja antaa lisätietoja ja auttaa kotitalousvähennykseen tarvittavien papereiden kanssa.

Kotitalousvähennyksen tiedot perustuvat vuoden 2017 tietoihin.

Näin etenee vaivaton Ainola-remontti